Contact 092 77 89 49
Niets zo gezellig als samen koken!

Op zoek naar een origineel idee voor een vriendinnenavond? Waarom eens geen Tupperware avond organiseren?

Tupperware avond

U kent Tupperware® vast van de oerdegelijke opbergdozen met levenslange garantie. Maar wist u ook dat Tupperware® al een breed gamma aan praktische en leuk uitziende keukenaccessoires heeft ontworpen? Nu is er een compleet assortiment keukenmaterialen om mee te koken, maar ook trendy designartikelen om de tafel mee te dekken en handige opbergers om overschotjes hygiënisch en compact in te bewaren.

Van kookpotten, keukenhulpjes, scharen en messen tot speelgoed en servies voor de allerkleinsten, Tupperware® heeft aan het hele gezin gedacht.

Als u graag kookt én geniet van het gezelschap van vrienden dan is een Tupperware avond organiseren misschien geen slecht idee. U hoeft enkel uw gasten uit te nodigen en onze consulent regelt de rest. We stellen lekkere gerechtjes voor die we samen kunnen bereiden, mét de handige Tupperware® tools natuurlijk. Zo beleeft u een fijn moment met uw vrienden én ontdekt u zelf het gebruiksgemak van de Tupperware® keukenproducten. Een tuperware avond is als het ware een kookatelier waarbij u gezellig samen in de potten roert.

Als gastheer/gastvrouw van een Tupperware avond trakteren we u bovendien op leuke geschenkjes. Benieuwd naar meer? Contacteer ons en we bespreken de mogelijkheden.

Contacteer ons!09/277 89 49