Contact 092 77 89 69
F&K Services komt op huisbezoek!

F&K Services komt aan huis voor pc-herstelling in Oost-Vlaanderen.

Pc herstelling oost-vlaanderenIs uw computer verdacht traag geworden of heeft de pc last van virussen en vervelende pop-ups? Het zijn zaken die erg storend zijn en het efficiënt kunnen werken ernstig bedreigen. Bij F&K Services komen we op huisbezoek om deze vervelende ergernissen aan te pakken zodat u zo snel mogelijk weer met plezier achter uw pc plaatsneemt.

Na een grondige analyse van het probleem komen we snel terug tot een vlot werkende pc. We leggen meteen uit wat we hebben aangepast zodat u in de toekomst zelf regelmatig een onderhoud kan uitvoeren en de computer optimaal kan blijven functioneren.

Heeft u een nieuwe computer of printer nodig dan kunnen we deze ook voor u bestellen. We zorgen na de aankoop voor de aansluiting van de computer, printer en toebehoren en voor de installatie van de bijhorende software en drivers. Zo kan u meteen aan de slag met uw nieuwste aanwinst.

Pc-herstelling nodig in Oost-Vlaanderen, F&K Services komt bij u thuis langs voor de installatie van allerlei Windows software en printerdrivers en voor spam- en virusbestrijding. Voor een pc-herstelling hoeft u alleen een afspraak te maken en wij doen de rest. Bel ons vandaag nog!

Contacteer ons!09/277 89 49