Contact
Luisteren, testen, beleven!

Een Mylène party is samen met vriendinnen genieten van een wellnesservaring bij u thuis!

Mylène party

Verzorgingsproducten en maquillage moet u testen op uw eigen huid. Niet alle merken en producten voelen namelijk even aangenaam aan en voor uw lichaamsverzorging wil u toch enkel beproefde producten die bij uw huidtype passen?

Waarom testen we ze niet meteen bij u thuis? Tijdens een Mylène party kan u samen met vriendinnen elk product uitvoerig uitproberen en de voordelen ervan beleven.

Frederik van F&K Services licht de voordelen en technische eigenschappen van de producten aan u toe terwijl u ze aan den lijve ondervindt. Peelings, maskers, gelaatsverzorging, anti-aging en deodorants, het zijn maar enkele voorbeelden van de huidverzorgingsproducten die u tijden een Mylène party kan ontdekken.

En u kent Mylène vast ook van het maquillageaanbod. Maquilleren doet u al dagelijks en dus kan niemand beter dan uzelf de maquillage tijdens een homeparty aanbrengen. Maar Frederik belooft u wel een eerlijke feedback over wat u wel of niet staat. Een betrouwbare mannelijke visie, dat is ook iets waard, nietwaar?

Naast de producten voor persoonlijke verzorging heeft Mylène ook een assortiment aan huidvriendelijke was- en afwasproducten en huishoudlinnen. Een breed gamma dus met verwenproducten voor uzelf en voor het huis.

F&K Services organiseert homeparties in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Bel ons voor een afspraak om ook bij u thuis een gezellige vriendinnenavond met Mylène te boeken.

Contacteer ons!09/277 89 49