Contact 092 77 89 69
Schrijft u de adressen nog liever met de hand?

Een mailing laten maken door F&K Services is klanten bereiken op een georganiseerde en gepersonaliseerde manier.

Mailing laten maken

Bruikbare adressen van klanten en prospects verzamelen, u heeft er vast veel tijd in gestoken. Maar met verzamelen alleen bereikt u natuurlijk geen nieuwe klanten of een verhoogde verkoop bij bestaande klanten. Een gerichte mailing laten maken naar deze adressen geeft wél een concreet resultaat.

Maar hoe beginnen aan zo’n direct mailing? U heeft vast al de handen vol met de dagelijkse zorg voor uw bedrijf en geen extra tijd beschikbaar voor het voorbereiden van een mailing. F&K Services neemt deze zorgen en tijdsbesteding volledig uit handen.

Van de input van visitekaartjes of adreslijsten in een werkbare Excel of Access databank, tot een mail waarbij de adressen, aansprekingen en zelfs andere tekstvelden volledig gepersonaliseerd en geautomatiseerd worden afgedrukt, tot het inpakken en frankeren van de enveloppen, F&K Services maakt uw mailing volledig verzendklaar.

Indien u al over een digitale contactenlijst beschikt, kan F&K Services deze ook aanpassen en herwerken zodat alle data netjes geordend en opgekuist beschikbaar zijn om er een mailing mee te laten maken. Zo kan u de lijst ook nadien nog gebruiken voor een vervolgmailing per e-mail of per brief.

U kan zelf briefpapier, enveloppen en postzegels aanleveren of F&K Services kan deze voor u voorzien en doorrekenen op factuur.

Een postmailing laten maken door F&K Services belooft u een gerichte marketingcampagne zonder zorgen. Contacteer ons voor een offerte op maat voor al uw mailings.

Contacteer ons!09/277 89 49